NITS D’ESTIU 2016 ALS MUSEUS

Amb l’arribada de l’estiu torna el cicle de les Nits d’estiu als museus. Els museus del país t’han preparat un gran ventall d’activitats d’allò més variades, des d’observació d’estels fins a màgia, visites nocturnes guiades, exposicions, teatre, ioga i concerts de tota mena, que aniran des de la música clàssica fins al rap, passant pels sons tradicionals, el rock o els ritmes africans.

Entre el 17 de juny i el 24 de setembre tens al teu abast més d’una trentena d’activitats, la gran majoria  gratuïtes. Una excusa perfecta per sortir a prendre la fresca i gaudir d’una forma diferent d’aquests tastets estiuencs, en els espais i equipaments culturals que Andorra ofereix.

Museus participants:
Museu del Tabac, Museu de la Moto, Mina de Llorts, MW Museu de l’Electricitat, Roureda de la Margineda, Camí Hidroelèctric d’Engolasters, Sant Martí de la Cortinada, Museu Nacional de l’Automòbil, Museu Casa d’Areny-Plandolit, Farga Rossell, Museu Casa Rull, Casa Cristo, Era de Casa Rossell, Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), Antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors d’Escaldes-Engordany.

Més informació i reserves:
Tel. (+376) 836 908 / 839 760
E-mail: museusandorra@gmail.com
http://www.cultura.ad/

Comparteix