naturlandia

Naturlandia Estiu

EL TOBOGAN DE NATURA MÉS LLARG DEL MÓN: 5,3 KM D’EMOCIONS

Un dels principals atractius lúdics de Naturlandia és el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 km. El Tobotronc et proposa un viatge pel bosc assegut en un trineu biplaça que pots controlar en tot moment. Una nova manera de conèixer la natura de la Rabassa i les muntanyes d’Andorra.

Els nens de 1’20m d’alçada i fins a 13 anys  hauran d’anar acompanyats d’un adult major de 18 anys.

Els nens amb una alçada menor a 1’20m no podran realitzar l’activitat.

ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA. 

Ultima pujada: 30 minuts abans del tancament del parc.

Informació: el tobotronc és una activitat que no fa d’enllaç entre els sectors de la cota 1600 a la cota 2000. L’enllaç entre els 2 sectors es fa només per carretera. En cas de pluja o neu, i per raons de seguretat, el parc pot decidir tancar l’activitat, sens prèvi avís.

 

Airtrekk + tirolina

El major SKY TRAIL d’Europa amb una estructura de 10 torres i 13,5 metres d’alçada, 54 elements diferents amb 3 nivells de dificultat . Posa a prova el teu equilibri i diverteix-te. Puja a l’Airtrekk, un recorregut entre cordes, plataformes i passarel·les, equipat amb un arnès i agafat per una guia de seguretat 100% efectiva, recorreràs circuits d’equilibri i habilitat. Explora noves sensacions i viu una experiència inoblidable en un entorn muntanyenc.

Acaba la teva experiencia “Airtrekk” baixant per la nostra tirolina de quasi 180m, passant per damunt d’algunes activitats de la cota 1600. No t’oblidis de saludar!

*Nen, major de 1’20m i acompanyat d’adult / Calçat adequat

ACTIVITAT INCLOSA AMB L’ENTRADA ÚNICA.
Última entrada a l’activitat: 15 minuts abans del tancament del parc.